Næsbyvej 25, 4760 Vordingborg, Danmark

Vejret på
Næs og Skaverup

Weather Underground PWS IVORDING14

Grundejerforeningen har en vejrstation opsat på Vandværket, der samler vejrdata op – og via servicen Wunderground er disse data tilgængelige for alle, alle døgnets timer året rundt.

Her kan du se, hvor meget det har regnet i en given periode – hvor meget solen har skinnet – hvor vinden kom fra – og så selvfølgelig de aktuelle forhold lige her og nu.

Nedenstående er fra en anden service vi uploader data til  – weathercloud.net.
Den starter på dags dato (Current), men tryk på “Evolution” øverst til højre, så kan du vælge at se udviklingen for de seneste 24 timer(Day), uge (Week) og måned (Month).

Og vejrudsigten for de kommende dage leveret af DMI.

For Smartphones og Tablets findes der fremragende Apps fra Weather Underground, der kan vise vejret fra Næs og Skaverup.
Vejrstationens navn er IVORDING14 – dette navn skal bruges ved installation.

Wunderstation

 

Hent App (Android og IOS) til Weather Underground her

 

Vi håber du får glæde af vejret ved Næs og Skaverup Strand; du bestemmer selv, hvad godt vejr er…..

Desværre er det ikke længere muligt at lave vores helt egen statistik med vejrdata for Næs og Skaverup, idet IBM i efteråret 2018 har overtaget Weather Undergrounds “rå-data”, og deefter gjort disse til en betalt service – og en ganske dyr service. Ærgeligt, men….

De samme data er dog statig gratis tilgængelige ved at kigge direkte på Wundergrounds hjemmeside for vores vejrstation – hvad man f.eks. gerne vil se data for den sidste måned, går man til “Weather Summary” – og fra rulle teksten vælges “Month”  – og herefter trykkes på “View”.