skip to Main Content

Om Hjemmesiden for

Næs og Skaverup Strand

Hjemmesiden for Grundejerforeningen Næs og Skaverup Strand, Næs og Skaverup Vandværk og Næs Digelag I/S er skabt med det formål at “betjene og servicere” følgende bruger-grupper

  • Foreningernes medlemmer
  • De respektive bestyrelsers medlemmer
  • Gæster

Siden er opbygget på en sådan måde, at disse 3 grupper har forskellige adgange til materialet og de informationer som siden indeholder.

For at få det optimale udbytte af hjemmesiden, skal man være registreret bruger – dette kan man vælge i undermenuen til “Velkommen” eller idet man trykker “login” også i menuen.
Hvis du vil læse om Persondatapolitik klik da her

Idet man er registreret bruger, får man blandt andet adgang til flere formularer, som kan benyttes til at komme i kontakt med de respektive fagområder; som eksempel kan nævnes en formular “Vej&Sti- Kontakt” som kan benyttes, hvis man vil fortælle om “et-eller-andet” – et hul i vejen – en væltet bænk osv.  – det kunne også være man havde en god idé man vil dele med Vej&Sti.

Som tilmeldt medlem på hjemmesiden, kan man direkte tilmelde sin Næs og Skaverup adresse således man får Grundejerforeningens og Digelagets respektive elektroniske nyhedsbreve direkte i sin mail-box.

For bestyrelsesmedlemmerne er der indbygget nogle funktioner i hjemmesiden, der giver dem adgang til, direkte at kunne lægge nyheder op på hjemmesiden uden at skulle indblande en “webmaster”. De kan også direkte lægge nye dokumenter ind i de respektive dokumentmapper.

En anden ny funktion for Vandværket og Digelaget er, at bestyrelsen i tilfælde af f.eks., brud på en Vandledning, ekstremt højvande, eller andre uregelmæssigheder, kan lave et opslag som en “VARSEL” direkte på forsiden af hjemmesiden – disse varsler vil i så tilfælde stå i øverste højre hjørne af skærmen  (på en PC – på tablet og mobil vil de dukke op lidt nede på skærmen), og herfra kan man, som læser, klikke sig til yderligere informationer og følge udviklingen for den pågældende begivenhed/varsel.
Er der ingen “varslinger” vil disse felter forsvinde fra forsiden og “Vejrudsigten” vil rykke op på plads igen.

Og apropos Vejrudsigten, så har Grundejerforeningen sat en Vejrstation op på Vandværket – den kan du læse mere om her ; så kan alle følge med i, hvor megen regn, der er faldet og hvor meget solen har skinnet i de sidst dage, uger og måneder.

Det skal være let at finde det man søger og således vil du som bruger på hjemmesiden altid kunne finde “hjem” igen ved at gå til hovedmenuen – Velkommen – Grundejerforening – Vandværk – Digelag – osv. hvorfra du kan vælge det relevante menupunkt.

Sikkerhed

Hjemmesiden er pakket godt ind for at værne mod Spam og hacker angreb og anden utøj fra omverden.  Et af kriterierne for god sikkerhed er at medlemerne benytter “stærke” passwords og således er det et krav at dette er på minimum 8 karakterer i en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Derforuden er indtastninger af brugerne beskyttet af SSL-kryptering under indtastning af personlige oplysninger på hjemmesiden.
Dette betyder at andre ikke kan opsnappe denne information. Hvis nogen skulle få fat i informationen, der sendes imellem hjemmesiden og brugeren, vil den pågældende kun modtage en masse meningsløse numre og bogstaver, hvis vedkommende ikke de har de rigtige nøgler.

Intet system er 100% – men der er gjort meget til, at det i alt fald ikke skal være let – vi håber det virker og vil løbende “overvåge” aktiviteten på hjemmesiden  for at spotte uregelmæssigheder og krænkende adfærd, og  i øvrigt holde vores system opdateret.

Vilkår som bruger

For medlemmer og brugere af hjemmesiden har vi defineret nogle vilkår og disse accepterer man ved tilmelding på hjemmesiden.

Hjemmesiden er en “tjeneste”, hvor de respektive fagområder kan servicere og kommunikere elektronisk til medlemmerne. Den er et medie, hvor medlemmerne via formularer kan rette direkte henvendelse til de respektive fagområder. Og som medlem kan man svare og kommentere på eventuelle indlæg fra eksempelvis Formanden eller som her i skrivende stund, den Hjemmeside-ansvarlige.
Det er vigtigt at understrege, at Hjemmesiden ikke er et socialt masse-medie eller et debatforum som Facebook, Instagram, Twitter og tilsvarende – den type kommunikation håndteres på bedste vis dér.

Hjemmesiden vil over tid få flere funktioner – mere materiale – men, det er stort set umuligt at spotte alle fejl i et så relativt komplekst system og derfor er der brug for “Brugerne” – medlemmerne.  Brugerne er de bedste til at spotte disse fejl, og derfor er der også lagt en formular ind som meget gerne må benyttes, hvis man oplever “uhensigtsmæssigheder” på hjemmesiden.
Udfyld formularen med flest mulige oplysninger – og fejl vil blive rettet og nye tiltag eller løsninger vil blive afsøgt og om muligt implementeret .

Hjemmesiden er bygget op omkring “funktions moduler” – visse af disse fandtes kun på sproget engelsk idet de blev implementeret, men de vil alle løbende blive oversat til dansk; de fleste ting vil give sig selv på trods af sproget.

Det er foreningernes håb at hjemmesiden vil blive flittigt brugt – god surfing og læsning.

 

Med venlig hilsen
LH, IT-support
på vegne af  Grundejerforeningen, Vandværket og Digelaget

Credits og materiale

Følgende har bidraget med foto-materiale til hjemmesiden:
Kim Sperling
Preben Meyer Larsen
Mogens Elbek
Lars Hedegaard

Cliparts og andre typer illustrationer er hentet fra disse kilder:

Danske Vandværker
Vandetsvej.dk

http://gallery.yopriceville.com/Free-Clipart-Pictures
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
<a href=”http://www.freepik.com/free-vector/construction-machinery_795299.htm”>Designed by Freepik</a>
<a href=”https://www.freeiconspng.com/img/918″>Png Profile Icon</a>
<a href=”https://clipartxtras.com/”>clipartxtras.com</a>
Creative Commons License
Kortmateriale er leveret af Eniro Danmark A/S
STOR TAK til alle for deres bidrag.
Mvh LH

Denne hjemmeside for Næs og Skaverup Strand er hosted hos Simply.com (tidl. UnoEuro).
Klik på Simply-icon for rabat-kode der giver 3 måneder ekstra “Hotel” til din egen hjemmeside.

Back To Top