Næsbyvej 25, 4760 Vordingborg, Danmark

Fibernet til Næs og Skaverup Strand

Fibernet til Næs og Skaverup strand – det lyder næsten for godt til at være sandt.

Men grundejerforeningens medlemmer har nu en enestående mulighed for installation af fibernet til deres sommerhus eller helårshus.

Fibia har, på meget fordelagtige betingelser, tilbudt at udbrede fibernet til Næs og Skaverup området.

Med en éngangsomkostning på 1.995,00 kr., som er fradragsberettiget (håndværkerfradrag) svarende til en besparelse på 400-500 kr. og med tegning af et abonnement på ét af Fibias produkter, og så er I kørende.

Se alle muligheder og find det abonnement som passer Jer bedst på Fibia´s hjemmeside www.fibia.dk
herunder, blandt mange muligheder, har Fibia et sommerhusabonnement til en fordelagtig pris.

På Fibia’s hjemmeside er der masser af information at hente og blive klog på – herunder en udmærket folder der beskriver processen fra start til endelig installation.

Tilmelding foretages direkte på hjemmesiden www.fibia.dk/nes-skaverup

Er der spørgsmål om abonnementerne, installation, teknik mm. stiles disse direkte til  Fibia´s kundeservice

Bemærk. Sidste frist for tilmelding er den 1. juli 2018 for at kommet med i den første udrulning / gravearbejde / installation.

Tilmeldinger herefter vil blive samlet sammen i en pulje af Fibia, til der er nok til at retfærdiggøre ny “gravearbejde / tilslutning”.

Bestyrelsen håber denne dejlige nyhed bliver taget godt imod. Hjælp meget gerne med at udbrede nyheden til naboen og andre beboere i Grundejerforeningen.
Din ejendom får med fibernet en stabil og hurtig forbindelse til omverdenen, ejendommen stiger i værdi, sommerudlejningen giver øget indtægt – fordelene er til at få øje på.

Går alt vel, er der mulighed for etableringen i sensommeren/efteråret.

 

Mange vinterhilsener

Næs og Skaverup Strand
Bestyrelsen

Grundejerforeningen Næs og Skaverup Strand

Bemærk – Grundejerforeningen er kun formidler af denne mulighed  – Fibia er leverandøren og Jeres primære kontakt for bedst mulig afklaring af diverse spørgsmål vedrørende Fibernet, mulighederne ved tilslutning, abonnementer, TV-pakker mm.

Nedenstående er direkte link fra Fibia hjemmeside