skip to Main Content

Genudsendelse af august nyhedsbrev

Da en server hos vores mailservice svigtede  os i forbindelse med udsendelsen af august nyhedsbrevet den 19. august, har vi konstateret, at der var en del af vores medlemmer, der ikke fik nyhedsbrevet – og det er noget uorden! – og derfor blev det genudsendt til disse den 4. september; og det ser ud til at være nået frem.

Hvis der er nogen, der ikke  umiddelbart har modtaget nyhedsbrevet, kan det  været endt i Spam. G-mail f.eks. har en kasse de kalder Promovering, hvor vi ser det også kan dumpe ned i, og der er nok andre tilsvarende afhængig af ens mail-service…..

For at få Grundejerforeningens e-mails direkte i sin indbakke, kan adressen  info@nes-skaverup.dk   med fordel gemmes som en kontakt – derved  ved ens mail system, at “dén adresse er go’ nok!”.

Hvis nyhedsbrevet slet ikke er nået frem, så send meget gerne en hilsen på  info@nes-skaverup.dk   (med navn og  Næs Skaverup adresse!) så kan vi rette til i systemet til næste gang – herunder den snarlige indkaldelse til Generalforsamlingen, der jo afholdes den 10. oktober, jf. Kalenderen.

IT-Support og Webmaster.
Hjemmeside administrator.

This Post Has 0 Comments

Send din kommentar:

Back To Top