skip to Main Content

Din vandmåler – tilmeld til BD Smart Forsyning

Idag har vi sendt en e-mail til alle*  vandværkets aftagere  med invitation / opfordring til at tilmelde sig BD Smart Forsyning (læs mere her), der er den portal, hvor man kan følge sit vandforbrug – og skulle uheldet være ude, få varsling om eventuel lækage eller decideret brud på sin installation.

Nogle vil ha’ modtaget den samme mail 2 gange – det var en dum fejl 40, der lige skulle rettes og absolut ikke et forsøg på at spamme – men det beklages.

Har man ikke fået en mail, så kig som det første i sin spam-boks for sin mail service – den kan være landet der.
Mailene er sendt fra vandmaaler@nes-skaverup.dk og det kan være smart at gemme den e-mail-adresse under sine kontakter, så vil ens mailsystem ikke være tilbøjelig til at smide den i spam kassen.

Dukker der ikke noget op i løbet af i dag (21. okotober) eller imorgen fredag, send da en mail på vandmaaler@nes-skaverup.dk så eftersendes de nødvendige informationer (Målernummer og Forbrugernummer) for at oprette sig på BD Smart Forsyning.

* Nogle e-mail modtagere har flere ejendomme/vandmålere og til dem vil der blive sendt separate mails på nr. 2 vandmåler da vores Mailchimp system kun kan håndtere en mail pr e-mail adresse.

Avatar photo

This Post Has 0 Comments

Send din kommentar:

Back To Top