Næsbyvej 25, 4760 Vordingborg, Danmark
personal-data-protection-icon

Persondatapolitik

og Cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Grundejerforeningen Næs og Skaverup Strand / Næs og Skaverup Vandværk
Næsbyvej 25
4760 Vordingborg
info@nes-skaverup.dk


Brug af profiloplysninger med registrering på nes-skaverup.dk

Profiloplysninger afgives aldrig til tredjepart og vi indsamler aldrig personoplysninger. Profiloplysninger afgivet ved  registrering på nes-skaverup.dk  er kun tilgængelige for Grundejerforeningens bestyrelse og tjener udelukkende det formål at servicere medlemmerne bedst muligt i form af elektronisk kommunikation; nyhedsbreve, varslinger om vandforsyningssvigt, indkaldelse til møder, generalforsamlinger  mv.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig skal du rette henvendelse til Grundejerforeningen ( e-mail:  info@nes-skaverup.dk).
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted og du har selv mulighed for at rette dine  profildata direkte på hjemmesiden.

Du kan til enhver tid bede om at blive slettet som bruger på nes-skaverup.dk , dette gøres ved at sende en e-mail til  info@nes-skaverup.dk

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine profil oplysninger på eksterne servere hos vores Host-udbyder (pt. UnoEuro.com), som er placeret i kontrollerede faciliteter, og  hvis  sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende og under stadig hensyntagen til deres kunder rettigheder som bruger.
Du kan læse mere om UnoEuro’s politik her

Vores dokument arkiv er gemt i “skyen” hos Box.com; Du kan læse mere om deres datapolitik her

Til e-mail kommunikationen af nyhedsbreve, mødeindkaldelser mv. benytter Grundejerforeningen tjenesten “Mailchimp”. Du kan læse mere om deres datapolitik her

Hjemmeside er tilføjet ekstra sikkerhed i form af SSL, som kan kendes ved at vores links ser således ud https://nes-skaverup.dk/….
Den primære funktion med https er at kryptere information imellem afsender og modtager, f.eks. under indtastning af private oplysninger på hjemmesiden.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Et par gode råd for at undgå uvelkommen adgang til sin PC og andre elektroniske “dimser”:
* Hold din PC, Mobil, Mac mv. opdateret.
* Installer et anerkendt Antivirus / Internet Security program (Avast, Avira, Bitdefender, Kaspersky, Norton mv.).
* Åben ikke mails eller vedhæftninger fra ukendte afsendere og klik slet ikke på links i “mystiske” mails eller beskeder.
* Opret og benyt passwords der indeholder store og små bogstaver, tegn og tal og helst mere end 8 “tegn” ialt (æ, ø og å findes som regel ikke på “ikke  danske” tastaurer…”.
* Send ALDRIG password,  bruger login, kopi af NEMID-kort mv. via e-mail….!

Cookies

Hvordan bruger vi cookies på denne hjemmeside?


Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren, smartphone, tablet eller lignende.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere.

Statistik
Vi bruger cookies til at registrere adfærd på hjemmesiden, herunder besøgte sider, antal besøgende, hvornår de bliver besøgt, hvordan søgefunktionen bliver brugt og andre anonyme informationer. Der er ingen personlige informationer forbundet til denne statistik. Statistikken giver mulighed for at evaluere brug af hjemmesiden og optimere funktioner og indhold.

Nyhedsbrev
Der bliver indsamlet personlige informationer til vores nyhedsbrevstilmelding (navn og e-mail).

Kontaktinformation
Der bliver indsamlet personlige informationer på vores kontaktside (navn, telefon, e-mail og adresse) for at give os mulighed for at yde den bedste service til vore medlemmer og kunder og have mulighed for at kontakte dem angående henvendelsen.

Disse informationer bliver opbevaret fortroligt og er kun tilgængelige for vores administrative medarbejdere, og bliver ikke vidergivet til tredjepart.

Sletning af cookies
Cookies som tidligere er accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benyttes en PC /computer med en nyere Internet-browser, slettes cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benyttes en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser der bruges og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruges flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Husk: Bruges flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Læs mere om cookie håndtering her

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Grundejerforeningen Næs og Skaverup Strand
Næs og Skaverup Vandværk